l'Évasion



Hei taas!


Vihdoin on tullut aika päästää hetkeksi irti ja keskittyä hetkeen. Monesti huomaan olevani rauhattomampi, kun tulevaisuus on verhoutunut mahdollisesti näkymättömään kankaaseen enkä tiedä mitä se pitää sisällään. Olenkin tehnyt lujan päätöksen olla murehtimatta asioista etukäteen (tässä kohtaa kaikki mut hyvin tuntevat pyörittelevät silmiään). Helpommin sanottu kuin tehty, tiedetään. Ajatuksia ei pysty kontrolloimaan helposti, ikäviä mietteitä ei voi panna pieneen rasiaan ja lukita sinne päiväksi tai pariksi. Onneksi tähän isoon pieneen ongelmaan on löytynyt tällä viikolla hyvä vastaus: reissailu. 


Jo maanantaina päätin suunnata kohti kesämökkiä ja myöhemmin viikolla matka jatkui Naantaliin. Kesän kuumuus pääsi yllättämään monessakin tilanteessa (kuka olisi uskonut, että 15 minuutin kävelymatka metsän läpi voi tuntua kuin marssisi Saharan autiomaassa??) ja vaikka Naantalia riivannut putkirikko osuikin oman loman keskelle, ei kummallekaan tullut suotua ajatustakaan. 


Oli ihana vain olla, nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta antaen päivien lipua rauhallisesti ohi yksi toisensa jälkeen. Nimenomaan lipuen, sillä suurin osa tästä lomasta tuli käytettyä joko altaassa tai meressä lioten. Iltaisin sitä oli taas ihana istua ihastelemassa ravintolan terassilla merinköalaa, sormet rusinaisina ja mieli levänneenä.


Naantali, kiitos vielä kerran!


Pictures of the week


Seikkailua vanhassakaupungissa

Katutaidetta


Ilta-aurinko hotellin edustalla


Eriskummallinen kahvila


Joutsenperhe


Hemulin soppi Muumimaailmassa


Aarteita muumitalossa


Keksikätkö
Bonne semaine à tous!!
(Mukavaa viikkoa kaikille!)

Kommentit

Suositut tekstit