Qu'est-ce que je dois faire?



Bonjour!


Vähitellen jokainen teko ja ajatus on linkittynyt edessä häämöttävään lähtöön. Milloin väsään listaa mukaan otettavista tavaroista, milloin pohdin ketä tapaan seuraavaksi hyvästelläkseni. Pohdin, voinko toteuttaa kaiken mitä aion vai jätänkö jotain ensi kesään? Onko mulla aikaa tarpeeksi myös itselleni? Kerkeänkö levätä? Päivät, jotka aikaisemmin ovat lipuneet rauhallisesti ovat ironisesti näiden ajatuksien myllätessä vyöryneet eteenpäin kuin hyökyaalto.


Toiseksi viimeinen työviikkoni lähti käyntiin torstaina jatkuakseen sunnuntaihin asti. Onneksi torstaina työpäivän jälkeen mulla riitti aikaa illastaa ja päästä nauttimaan hyvästä seurasta sekä rohkaisevista sanoista, joita lausuttiin neuvoiksi matkaa varten. Niin monen maailmanmatkaajan neuvoilla ei voi mennä vikaan.


Perjantaina hain kotiin myös uutukaisen matkalaukun. Nyt se odottaa vaatehuoneeni ovella sitä hetkeä kun aloitan mahdottoman pakkausprojektin. Käytössäni on kaksi matkalaukkua, pakattava olisi  kahdeksaksi kuukaudeksi ja viimeisimmällä matkallani sama määrä laukkuja oli ahdettu täpötäyteen kahden viikon tarpeisiin. 

Juuh, tätä täytyy vielä työstää...
Tehtävän tekee mahdottomaksi myös se, että kaikki vaatekaapissani tuntuu ehdottoman tärkeältä ja tarpeelliselta saada mukaan. Kyllä, jopa se vihreä paita, jota en ole pitänyt kolmeen vuoteen... 
(SEND HELP)


Koko viikon olen tasapainotellut työn, vapaa-ajan ja suunnittelun välillä ja kerrankin se tuntuu onnistuneen. Kun aikaisemmissa postauksissa mainitsin odottavan ajan olevan pitkä, on se tekevälle kuin ohikiitävä hetki. Olo on kuitenkin rauhoittunut ja vain kuljen virran mukana, vaikka sen virtaus hurjaksi tuntuukin muuttuneen. Let's just go with the flow! Vielä kun saisi pakkauksen jumalat mun puolelle...


Pictures of the week:


Maanantai-fiilistelyä


Luonto sanoo syksy, minä sanon ei 


Sireenihän on siis syyskukka
(APUA, ANTAKAA MUN JÄÄDÄ KESÄÄN)


Lentokenttä-elämää


Eläintarhan linssilude


Lauttareissulla takaisin


Niin kaunis on Helsinki

Bonne soirée à tous!

(Hyvää iltaa kaikille!)


Kommentit

Suositut tekstit