Apprenez à le faire



Bonsoir!


Koulun aloitus oli - outoa kyllä - asia, mitä olin odottanut tähän asti eniten. Arki ei tuntunut alkavan ilman koulun tuomia rutiineja enkä ole aikaisemmin täällä ollessani osannut suunnitella viikkoani edes tuntia pidemmälle nykyhetkestä. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, kun lukujärjestys löytyy puhelimesta ja herään taas herätyskellon pirinään aamuisin. Tiedän, sitä tässä itsekin ihmettelen minkälainen mielipuoli pitää aamuherätyksistä ja kouluun menemisestä. Näköjään minä... Taivas varjele.


Aikataulutettua elämä täällä Brestissä tuntuukin olevan. Jos haluat ostaa vaatteita kaupasta kello seitsemän jälkeen illalla, se on täysi mahdottomuus. Myös monet muut kaupat sulkevat ovensa aikaisin, joten jääkaappi kannattaa täyttää arkena päivisin, jos kaipaa syötävää illaksi, viikonlopusta puhumattakaan. Oi, muttei kyllä kannata ihan puolelta päivin mennä ostoksille- silloin osa kauppojen myyjistä saattaa pistää lapun luukulle ja lähteä viettämään siestaa. 
Comment typique.


Pankit ovat myös osanneet kiusata aukioloajoillaan. Viikolla ne avaavat ovensa vasta tiistaina ensimmäisen kerran, pitävät keskipäivällä taukoa ja sulkevat varhain. Useammankin kerran kun siellä on pitänyt asioida, onkin konttori ollut kiinni ja sitä jää nuolemaan näppejään. Pankit kyllä avaavat lauantaiksi ovensa, joten eivät ne tahallaan yritä asiakkaita karkoittaa, vaikka toisinkin voisi luulla. Onneksi tätä epätasapainoa aikaoloajoissa korjaavat baarit, jotka saattavat olla päivät läpensä auki aina kuuteen asti aamulla. Lucky~


Pictures of the week:


Matkalla kirjastoon 


Mukava tapa ylittää sotilasalue



Kirkkobongari Annika taas vauhdissa


Terassikelit vielä hellii


Océanopolis tarjosi upeat näkymät sen akvaarioihin


Uusia tuttavuuksia


Löytyi Nemo ja sen kaverit


Kasvitieteellisen puutarhan sademetsä


À bientôt!

Kommentit

Suositut tekstit