L'automne



Salut!


Päivät ovat täällä viilennet huomattavasti ja kerrostaloni vihdoin kytki kaukolämmön päälle. Illat ovat pimentyneet ja puiden lehdet vaihtaneet väriä. Enää ei sitä jaksa istua terassilla tuulen vietävänä, vaan mieli tekee juoda chocolat chaudia kahvilassa samalla nauttien hyvästä kirjasta. Sääkin on suosinut tätä vaihtoehtoa, sillä tällä viikolla on sadetta ja kovaa tuulta tullut taivaan täydeltä.


Sää on myös vaikuttanut vapaa-aikaan ja viimekuiset seikkailuretket ympäri kaupunkia ovat vaihtuneet illallisiksi jonkun kotona, elokuvateatteri-käynneiksi ja muiksi sisätiloihin suunnitelluiksi aktiviteeteiksi. Ei sillä, että valittaisin. Kuka sitä nyt sateessa jaksaisi ulkona hääriä.


Syksyn saapuminen onkin antanut mielenrauhaa, kun on vain saanut laiskasti jäädä kotiin tekosyyn kera kuuntelemaan musiikkia sateen ropistessa ikkunaa vasten (ja sehän ropisee, täällä korkealla se melkein tunkee ikkunoista sisään tuulen saattelemana). Aina ei tarvitse olla menoa ja meininkiä.


Suosittelen kaikille ainakin yhtä kokonaista lepoviikkoa. Nauttikaa syksyn pimenevistä illoista ja kauniista syyspäivistä. Itse ainakin huomenna suuntaan taas lenkille luontoon jos sää sen sallii ja työnnän mielestä pois lähestyvän talven. 

Eläköön syksy ja sen väriloisto! 
Eläköön sadepäivät, jotka inspiroivat lukemaan! 
Eläköön rauhalliset illat!


Pictures of the week:


Hyvän sään hyödynsin heti lenkkeilyyn


Tie tehtynä lehdistä


Ruska-aika


Koulun viereen ilmestyi lammasaitaus... BÄÄ


Kävimme kylän suosituimmassa illanistujaispaikassa - Le Tour Du Mondessa


Kahvittelua


Paras tapa tarjoilla siideriä ravintolassa


Iltaluistelua


Rinkla-stadium


Myrskyn jälkeen on poutasää... Tai ainakin kirkas ilta


Bon week-end!

Kommentit

Suositut tekstit