Étudier sans relache



Salut!


Kokeita, kokeita, kokeita. 


Stressiä, stressiä, stressiä.


Olen asunut tämän viikon tietokoneen ääressä tekemässä muistiinpanoja, harjoitellut laskuja, lukenut oppimateriaaleja ja kirjoitellut viimeisiä raportteja, silmäpussit leualla roikkuen. Koneen kanssa ei onneksi ole tarvinnut jämähtää kotiin pölyyntymään. Eksoottinen paikka nimeltä koulun kirjasto on tullut tutuksi meille kaikille, jotka siellä olemme kykkineet tunti tunnin perään. Eli nähtävyyksiäkin on tullut katseltua. Sunnuntaihin mennessä mielenterveys on vain hatara käsite ja aivot.exe ovat lakanneet toimimasta.


Huomenna alkava tenttirysä on painanut mielessä viimeisen viikon, eikä joulun juhlatunnelmaa tahdo löytyä edes väkisin etsimällä. Varsinkaan nyt, kun Brestin kaduille ovat viimein ilmaantuneet keltatakkiset, tyytymättömät pahvilappujen heiluttajat. Turvattomuuden tunnetta ei ole päässyt syntymään, pikemminkin hämmennystä että vieläkö ne jaksaa. Se taitaa olla muutaman muunkin ajatus.


Kaikesta stressistä, tietokoneen tuijottamisesta ja keltaisista kiusanhengistä huolimatta seesteinen elämä Brestissä jatkaa kulkuaan. Ilmat ovat viilenneet joulun kunniaksi ja ulkona saattaa pitää jopa hanskoja kädessä. Kuvitella. Viimeistä viedään ja pian pääsen hermolomalle Suomeen ennen toisen lukukauden alkamista. Saattaa se joulumieli vielä ilmaantuakin.


Pictures of the week:















Hyvää adventtisunnuntaita!


Kommentit

Suositut tekstit