Le temps passe



Salut!


Vähän yli kuukausi on jo kerennyt vierähtää siitä, kun lentokone nousi ilmaan Helsinki-Vantaalla ja elämä käänsi uuden sivun esiin. Jos lukisin nyt edellisen kuukauden sivua, se varmasti olisi lukukokemuksena kuin laspen tekemä piirros. Värikäs, runsas ja hyvin sekava. Tulkkausapua saatettaisiin myös tarvita. 


Tekstissä kuitenkin näkyisi myös lapsenomainen innokkuus. Turhautumistakin, silloin tällöin, kun kaikki ei ole mennytkään niin kuin alunperin on sovittu tai kun muuttuvia tekijöitä on ilmaantunut enemmän kuin sieniä sateella. Mikään vastaantulleista haasteista ei kuitenkaan ole päässyt lannistamaan, vaan tilanteet on saatu käännettyä huumorilla paremmiksi. Helpottaa myös, etten ole täällä yksin. On ystäviä, ketkä ovat samassa tilanteessa ja valmiina kohtaamaan vastoinkäymiset yhdessä yhtenä rintamana. Ketään ei jätetä.


Syyskuun sivu olisi varmasti seikkailuja täynnä. Matka naapurikaupunkiin, festivaaleja, baareja, tutkimusmatkoja, uusia ihmisiä ja kulttuureita sekä venematka. Koen itseni hieman kotihiireksi ja mielelläni vetäytyisin iltaisin viltin alle lepäämään, mutta täällä ollaan joka päivä menossa. Aina joku keksii jotain tekemistä ja uutta nähtävää. Kuka silloin kotiin jäisi?


En kadu hetkeäkään, että lähdin vaihtoon. Jo tämä ensimmäinen kuukausi oli niin taianomainen, että on vaikea uskoa matkan olevan vielä ihan aluillaan. Toki haasteitakin tulee lisää ajan myötä, mutta juuri nehän tekee elämän mielenkiitoisiksi. Suurimman kulttuurishokin väistyttyä on yhä helpompi vain antaa asioiden mennä omalla painollaan. Yksi päivä kerrallaan.


Noh, kuukausi on jo vaihtunut ja toinen sivu käännetty. Lokakuussa tapahtuu paljon uutta. Ensi viikolla aloitan ranskantunnit edistyneempien ryhmässä (S.O.S) ja kuun lopussa suuntaan ensimmäistä kertaa elämässä Amsterdamiin pitkäksi viikonlopuksi. Siellä on jo suunnitelmissa kierrellä museoita, käydä veneajelulla ja kokeilla kaikki parhaimmat ruokapaikat läpi (hell yeah!).


Myös omassa kotikaupungissa sattuu ja tapahtuu. Pian pääsen hyvän tekosyyn kanssa käymään Brestin museoissa ja muissa nähtävyyksissä, kun yksi parhaista kavereista lennähtää tänne Ranskanmaalle viettämään viikonloppua. Naisenergian voima varmasti auttaa pääsemään yli pimenevistä illoista ja helpottaa taistelua koti-ikävää vastaan. 
GIRLPOWER ALL THE WAY!


Pictures of the week:


Ruska tulee, oletko valmis 


Iltalenkki









Moulin Blanc





Voisi sitä huonomminkin perjantaita viettää


Sunnuntain auringonlasku antoi vastapainoa lauantain myrskylle

Hyvää viikonloppua!

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Pyrin välttämään ihmisiä/väkijoukkoja kuvia ottaessa. Kyllä täältä kaupungista väkeä löytyy! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit