Planifier à l'avance



Salut!


Tammikuu on jo takana ja kevät etenee Brestissä hurjaa vauhtia. Narsissit ovat alkaneet kukkimaan, samoin osa puista. Kun istun bussissa matkalla keskustaan, kadun vierustat ovat täynnä kukkia ja kaupunki alkaa vähitellen väkertämään istutuksia kesää varten. Säätä en kovin keväiseksi vielä sanoisi, kymmenen astetta ja sataa kuin monsuunikaudella, mutta kyllä tämä Suomen lumimyräkät voittaa. (Terkkuja sinne kotipuoleen vaan, pitäkää hauskaa ja tehkää lumienkeleitä munkin puolesta)


Silti olen tajunnut, että aika kuluu ja jo ensi kuussa pitäisi ilmoittaa vuokranantajalle milloin palaan Suomeen ja ryhtyä suunnittelemaan tulevaa. Tällä viikolla olenkin aloittanut työnhaun ja varannut huhtikuulle matkan Nizzaan heti koeviikon jälkeen. Kaikki kiva loppuu aikanaan.


Tuntuu oudolta pohtia sitä, etten joku päivä olekaan täällä. Joka kerta kun asiasta puhutaan meidän "vanhojen" vaihtareiden kesken, kaikki hiljenevät eikä kukaan suostu vielä käsittelemään asiaa. Jokainen meistä kaipaa kotiin, mutta eron hetken ajatteleminenkin tuo meille kyyneleet silmiin. Niin yhteen sitä on taidettu hitsautua.


Kuitenkin paluuseen on alettava vähitellen varautua, ryhtyä tekemään niitä asioita joita suunnitteli, kuten käydä keilaamassa ja vierailla Le Conquetissa keväällä. Hakea työpaikkailmoitusten merestä itselle sopiva työpaikka. Ryhtyä pohtimaan missä nähtävyyksissä haluan käydä Nizzassa.


Elämä siis jatkuu vaihdon jälkeenkin.


Eletään silti tässä ja nyt.


Pictures of the week:


Keskiviikko-letut


Rauhallisia iltapäiviä koko viikko täynnä




Kevättä ilmassa


Sunnuntailounas opiskelijan tyyliin


Hyvää viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit