Numéro d'avril



Bonjour :)


Taas alkoi uusi valinnaiskurssi ja kuukausi lähestyy loppuaan. Viimeiset päivät täällä lähtevät käyntiin, eikä aika tunnu riittävänä asioihin, mitä haluttaisiin porukalla tehdä. Ideoita on tuhansia, mutta tiimalasin hiekka on käynyt vähiin.


Onneksi melankolisuudelle ei löydykään aikaa, sillä kiirettä pitää. Muuttoilmoituksia, työpaikanhakua, junalippuja ja muita selaillessa on vaikea pysähtyä miettimään muuta. Myös valinnaisaineiden kokeet ovat yllättäneet haastavuudellaan ja nyt myös viikonloput ovat lukemista täynnä.


Tämä viikko ei kuitenkaan ole tuonut stressitasoja ylös, sillä aurinko on taas kavunnut taivaalle ja kevät on puhjennut kukkaan. Koivuissa on lehdet, tulppaanit kukkivat kaupungin istutuksissa ja ulkona pärjää ilman takkia. Koulun jälkeen kirmasinkin rannalle heti kun pystyin ja pysyttelin siellä niin kauan kunnes aurinko palasi mailleen.


On ollut ihanaa makoilla rannalla kuuntelemassa meren ääntä ja sulautua ranskalaisten joukkoon vain nautiskelemaan lämmöstä. Ihan kuin ei olisi kiire minnekään. Niin on myös kaveritkin todenneet ja monesti en ole ollut ainut auringonpalvoja, jolle rauhoittuminen arjen keskellä kelpaa.


Sinistä Atlanttia katsellessa voin uskoa joskus kaipaavani takaisin tänne. Tosin tyhjänä ystävistä paikka tuskin tuntuisi samalta, vain tyhjältä kuorelta, jonne palaaminen voisi tuntua turhalta. Tärkeintä täällä on meidän porukka ja nyt pitää ottaa yhteisestä ajasta täällä kaikki irti. Elää kuin viimeistä päivää ja onneksi muut kulkevat samoilla raiteilla kanssani. 


Merci á tout!


Pictures of the week:








Kivaa viikkoa!

Kommentit

Suositut tekstit